View Single Post
Vechi 10.06.2011, 12:07:04
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Prior of ORI Vezi mesajul
O mică curiozitate de-a mea la care aș dori un răspuns clar și concis.
Aș mai dori să știu și cum putem ști "despre" suflet dacă nu este ceva vizibil sau măcar palpabil?

Tot legat de subiect mai sunt curios Dacă animalele au suflet? Dacă și de ce avem noi, oameni, nevoie de suflet? (și in caz că primul răspuns este negativ și al doilea afirmativ; De ce nu au și animalele nevoie de suflet?)

PS: aștept răspuns la întrebările mele și nu linkuri la un thread sau un articol care vorbește ceva generalități despre subiectul suflet
Sufletul de asta este suflet, si nu trup pt ca nu este nici vizibil nici palpabil, daca era vizibil era trup. Despre suflet, nu poti sti, poti doar sa il simti, si acest lucru nu poate fi explicat, in mod normal ar trebui sa fii in stare sa iti simti sufletul. Despre animale nu stiu sa iti spun dar eu ma gandesc ca nu au suflet. Oamenii nu au nevoie de suflet pentru ca ei deja il au, sufletul este necesar pentru mantuire, animalele nu au nevoie de suflet pentru ca ele sunt inferioare oamenilor, nu au constiinta de sine. Oamenii sunt singurii care se pot mantui
Reply With Quote