Citat:
Īn prealabil postat de DianaCornea1983
Vad foarte des in tramvai foarte multi cetaten in varstai , care dupa parerea mea sunt mult mai prost crescuti si din multe puncte de vedere mai jos decat multi tineri, au trait degeaba. Exista si batrani intelepti, dar mai rar. Singurul scop, dupa mine al pensionarilor este sa manance, eu nu ii vad preocupati decat sa gaseasca ceva mai ieftin in piata, sunt vesnic plini de plase cu care inghesuie lumea si imput tot tramvaiul plus ca nu au decat pretentii pt faptul ca sunt pensionari. .
|
Nu-i asa ca ar trebui eutanasiati? Ce sa le mai plateasca statul asta pensie ca oricum nu mai sunt folositori, nu mai produc nimic! Nu-i asa? Numai atata fac, umbla ca disperatii dintr-o parte in alta cautand "ceva mai ieftin in piata", incurcandu-i pe imberbi in tamvai...
Basca ca ar mai vrea sa si stea jos, ca nu-i mai tin picioarele si incheieturile, dar scaunele sunt ocupate de tineri care merg la sala de forta ca sa faca muschi, si trebuie sa se relaxeze macar in tramvai si ei saracii...sau merg la scoala.... si la scoala (si acasa) nu se mai preda "bunacuviinta", asta-i materie expirata ca si pensionarii astia care ne incurca peste tot locul....
Spune-i mamei tale, tatalui tau, bunicii si bunicului tot ce gandesti, aratat-ti fata.
Iar eu iti doresc o batranete "pensionata", mai usoara, mai linistita, mai tihnita si binemeritata decat a celor care te incurca azi, nemernicii astia de pensionari.