Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 10.06.2011, 21:11:28
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Incearca, ca atunci cand scrii sa-ti indulcesti putin mesajul pentru ca, totusi, suntem pe un forum crestin.
In ceea ce priveste "vina" actualilor pensionari pentru instaurarea comunismului eu zic ca ar fi bine sa mai pui mana pe o carte de istorie. Ceea ce s-a intamplat la 23 august 1944 a decis soarta Romaniei atunci s-a instaurat comunismul.
Pensionarii se straduiesc sa supravietuiasca bietii de ei. E cumplit ca dupa o viata de munca sa nu poti nici macar sa te hranesti cum trebuie nicidecum sa-ti mai permiti altceva.
Daca au ghinionul sa fie si bolnavi atunci situatia e si mai grava.
Cei care lucreaza in sistemul de stat au fost si sunt vesnic nemultumiti....
Nimeni nu te obliga sa lucrezi intr-un loc unde nu esti multumit. Nicaieri in lumea asta indiferent cat este o tara de dezvoltata cei care lucreaza la stat au salarii mai mici decat cei de la privat.
In cel privat nimeni nu te tine daca nu esti bun. Ai vazut vreunul de la privat facand greva sau protestand? Nu! Adica ai putea sa protestezi dar ar fi ca si cum ai striga la Luna!
Aici ca sa supravietuiesti si sa-ti pastrezi locul de munca tragi non-stop.
Desi sunt pe un forum crestin, aici este plin de atei, chiar deunazi vorbeam cu unul!
O sa imi indulcesc tonul cand vor vorbi si altii frumos!
Apostrofati-le va rog si pe doamnele care au vorbit asa de "frumos" cu mine, nu fiti partinitoare.
Eu cunosc istorie foarte bine, nu este nevoie sa citesc , stiu ca comunismul a fost adus de rusi, problema este alta.
Daca actualii pensionari, tineri atunci faceau ceva poate ca nu se ajungea sa fie asa de rau, problema cu comunismul este lunga si putem vb. pana maine pe subiectul asta.
Si la revolutie tinerii au fost pe baricade, batranii au stat dupa perdele si pana la urma tot batranii au luat puterea, vezi Iliescu, Brucan etc.
Si eu ma chinui sa supravietuiesc si nimeni nu imi plange de mila!
Decat sa ii plangeti pe pensionari mai bine i-ati ajuta!
Sunt multumita de locul meu de munca, sunt nemultumita ca pensionarii sunt platiti din salariile noastre iar pensiile lor de multe ori sunt mai mari ca salariile (pe langa reducerile si gratuitatile care le au), toata lumea ii plange, pe angajati de orice fel nu ii plange nimeni!
Hai sa dam in angajati ca ei oricum lucreaza ca prostii!
Aici nu era o chestiune despre bugetari si privati nu inteleg de ce ati deschis suvbiectul, vb. de pensionari, fiecare cu ce il doare! Oricum, eu consider si ca privatii ar trebui sa faca gura, daca ar fi mai uniti ar putea sa protesteze, doar nu va concediaza pe toti, daca sunteti uniti faceti multe!
Reply With Quote