View Single Post
Vechi 11.06.2011, 04:43:30
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit definitie adulter

Pacatul desfranarii unui om casatorit. Face parte din pacatele care impedica intrarea in imparatia lui Dumnezeu (crestin prtodox = dictionar religios)

Iata cum am fost acuzata de ceva ce n-am facut, si in loc sa verific informatia, m-am grabit sa ma apar. Adevarul e ca tentatia a fost mare. Nu stiu vorbitul pe forum e un lucru bun sau rau, dar iata ca aici am avut curajul sa imi apar punctul de vedere fara sa ma simt amenintata.
Ce putea sa-mi faca mie omul care ma acuza de adulter daca el era la km distanta si nici macar nu-l cunosc? Alta era daca ma privea in ochi si-mi spunea vorbe de ocara. Dar chiar si asa, n-ar fi trebuit sa ma intimidez ca doar nimeni nu e Dumnezeu sa ma judece, si in general oamenii se limiteaza la lovirea cu cuvinte, nu ia nimeni o piatra din caldaram sa-ti dea cu ea in cap. Mai sunt amuzanti cei care te ameninta cu expresii de genul "daca nu taci din gura sau stiu eu ce faci vezi ca te ia naiba" (scuzati expresia). de parca ar putea cineva inafara de Dumnezeu sa ne trimita acolo. Poate pentru cei ce fac asta ar trebui sa ne rugam sa fie iertati caci nu sunt constienti cat e de urat acest lucru (sau poate e doar parerea mea).
Reply With Quote