Doamnelor, ajunge! Ati certat-o destul pe DianaCornea. Nu cred ca este vreuna din voi care sa nu fi gandit MACAR ODATA, asa cum gandeste ea. Doamna glykys, dumneavoastra, pe alt topic le criticati pe niste babe cum ca se fandosesc si intreaba daca mancarea nu stiu care e de post... ce ziceti? nu seamana cat de cat cu ce-a zis Diana?
Meslssa, reciteste-ti mesajele si vezi cate din ele sunt pline de otrava, priveste cu cat dispret si aroganta raspunzi la postarile UNORA, pe care nici macar nu-i cunosti, nu i-ai vazut in viata ta... Cu userul Bogdan care-si cerea iertare, ce ai avut?
Lilith, te-a inzestrat Dumnezeu cu daruri mari... Dar uneori chiar si tie ti-e greu sa le porti. N-ai nici un merit pt calitatile pe care le ai. Dumnezeu ti le-a daruit pt ca te iubeste. Rasplateste-L si tu iubindu-i pe cei "agramati", analfabeti, needucati si CU BLANDETE, CU DRAGOSTE si MODESTIE, ajuta-i , invata-i si corecteaza-i. Astfel iti dai DAR din DARUL primit de la Dumnezeu. Esti mamica, esti pedagog la copilasi, invata de la ei iertarea, daruieste din iubirea ta de mamica si altora straini familiei tale
Oameni buni! O vorba calda, o mustrare facuta cu dragoste alunga rautatea, ura si supararea.
Nimeni din noi nu este destul de bun ca sa isi ia dreptul sa ocarasca pe fratele lui. Sa-i indreptam pe cei ce gresesc dar cu vorbe bune, cu caldura si cu dreagoste!
Melissa, astept "biciul" raspunsului tau...
Va rog sa ma iertati, dragele mele, stiu ca nici eu nu sunt chiar OK...
|