Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 11.06.2011, 10:25:33
PopVasile PopVasile is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.06.2011
Implicit Sfaturi din mlastina disperarii

Citat:
În prealabil postat de OanaMari Vezi mesajul
Este mai mult de un an de zile de cind am aflat de o relatie a sotului meu cu o persoana mai invirsta decit el. Stiu sigur de aceasta relatie si nu stiu cum sa procedez pentru ca imi este teama de reactia care v-a avea, acuzindu-ma pe mine ca nu fac altceva decit sa ii gasesc motive. Cel mai dureros este ca din familie il incurajeaza la aceasta relatie fiind intermediari la relatia lor. Cu toate ca inainte, avea o parere proasta despre aceasta persona socotindo o profitoare. Nu stiu cum sa procedez deoarece, noi am mai avut perioade de neintelegere si intotdeauna familia m-a scos vinovata. Am credinta inn Dumnezeu ca un sfat bun imi v-a iesi in cale.
Doamna, va dau un sfat din mlastina disperarii... nu stiu multe sa zic, dar intai de toate sa va ganditi la integritatea familiei, familia este mica Biserica, pe care nu trebuie sa o destramam pentru nimic in lume, si sa stiti ca si rabdarea e o virtute, si sa nu uitati de juramantul pe care vi l ati facut reciproc in fata altarului, in Taina Nuntii, anume ca veti fi mereu impreuna la bine si la rau... e grav ce se intampla cu sotul dumneavoastra, dar nici nadejdea nu trebuie sa lipseasca din toate acestea... rugati pe Maica Domnului pentru acest necaz sa treaca de la dumneavoastra si sa i lumineze pe cei care sunt INTERMEDIARI in acea vatamatoare relatie extra conjugala, deoarece aceia fac o greseala imensa fata de voi ca familie, pentru ca sapa la temelia familiei voastre si fac o mare paguba Bisericii...poate am fost dur pe alocuri...dar eu cand eram copil, am trecut prin situatii similare... si nu e usor, iar daca nu se poate face nimic, sa nu uitati niciodata ca barbatul necredincios se sfinteste prin femeia (sa) credinciosa... cu nadejde si rugaciune inainte... o sa vedeti ca Hristos nu ramane indiferent...
sa auzim numai de bine, fratele Vasile
Reply With Quote