Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 11.06.2011, 12:18:51
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Doamnelor, ajunge! Ati certat-o destul pe DianaCornea. Nu cred ca este vreuna din voi care sa nu fi gandit MACAR ODATA, asa cum gandeste ea. Doamna glykys, dumneavoastra, pe alt topic le criticati pe niste babe cum ca se fandosesc si intreaba daca mancarea nu stiu care e de post... ce ziceti? nu seamana cat de cat cu ce-a zis Diana?
Meslssa, reciteste-ti mesajele si vezi cate din ele sunt pline de otrava, priveste cu cat dispret si aroganta raspunzi la postarile UNORA, pe care nici macar nu-i cunosti, nu i-ai vazut in viata ta... Cu userul Bogdan care-si cerea iertare, ce ai avut?
Lilith, te-a inzestrat Dumnezeu cu daruri mari... Dar uneori chiar si tie ti-e greu sa le porti. N-ai nici un merit pt calitatile pe care le ai. Dumnezeu ti le-a daruit pt ca te iubeste. Rasplateste-L si tu iubindu-i pe cei "agramati", analfabeti, needucati si CU BLANDETE, CU DRAGOSTE si MODESTIE, ajuta-i , invata-i si corecteaza-i. Astfel iti dai DAR din DARUL primit de la Dumnezeu. Esti mamica, esti pedagog la copilasi, invata de la ei iertarea, daruieste din iubirea ta de mamica si altora straini familiei tale

Oameni buni! O vorba calda, o mustrare facuta cu dragoste alunga rautatea, ura si supararea.
Nimeni din noi nu este destul de bun ca sa isi ia dreptul sa ocarasca pe fratele lui. Sa-i indreptam pe cei ce gresesc dar cu vorbe bune, cu caldura si cu dreagoste!

Melissa, astept "biciul" raspunsului tau...
Va rog sa ma iertati, dragele mele, stiu ca nici eu nu sunt chiar OK...
Cat de "bun" crestin ortodox trebuie sa fii sa tii partea unui personaj care denigreaza si isi bate joc in acest mod de batranii pensionari ai tarii??Vorba domnului Zaharia pe care il parafrazez acum: " te imbeti cu apa rece crezandu-te bun si iertator", cand de fapt adevarul e cu totul altul .Cum poti sustine si trece cu vederea o atitudine lipsita de minima consideratie pe care o datoram oamenilor in varsta din jurul nostru??
Daca tu sau altii ati gandit asa macar 1 data in viata, ei uite sa stii ca eu niciodata nu am gandit asa. Si sunt convinsa ca nici Glykys daca tot te-ai luat si de ea si multi altii pe langa noi.

Sau asa de mult te-a gadilat in orgoliu ca te-a facut "tanara inculpata" inteleapta, incat acum o si ridici in slavi?:-)))

Daca eu sunt atat de jos duhovniceste incat arunc cu otrava ( se vede cu ochiul liber cat de mult ma IUBESTI pentru ca ti-am spus dupa 2-3 postari ca esti barbat si esti fals si cu mine nu-ti merge figura), tu fiind atat de sus duhovniceste, de ce nu ma mangai cu vorbele tale si de ce nu ma iubesti si pe mine cea care te "lovesc cu biciul" raspunsului meu?? Hmm?Hai, invata-ma lectia blandetii, iertarii si iubirii!

Astept sa-ti ceri iertare pentru tot ce mi-ai spus si desigur de acum incolo sa ma si iubesti!

Last edited by Melissa; 11.06.2011 at 12:24:27.
Reply With Quote