Citat:
Īn prealabil postat de Melissa
Cat de "bun" crestin ortodox trebuie sa fii sa tii partea unui personaj care denigreaza si isi bate joc in acest mod de batranii pensionari ai tarii??Vorba domnului Zaharia pe care il parafrazez acum: " te imbeti cu apa rece crezandu-te bun si iertator", cand de fapt adevarul e cu totul altul .Cum poti sustine si trece cu vederea o atitudine lipsita de minima consideratie pe care o datoram oamenilor in varsta din jurul nostru??
Daca tu sau altii ati gandit asa macar 1 data in viata, ei uite sa stii ca eu niciodata nu am gandit asa. Si sunt convinsa ca nici Glykys daca tot te-ai luat si de ea si multi altii pe langa noi.
Sau asa de mult te-a gadilat in orgoliu ca te-a facut "tanara inculpata" inteleapta, incat acum o si ridici in slavi?:-)))
Daca eu sunt atat de jos duhovniceste incat arunc cu otrava ( se vede cu ochiul liber cat de mult ma IUBESTI pentru ca ti-am spus dupa 2-3 postari ca esti barbat si esti fals si cu mine nu-ti merge figura), tu fiind atat de sus duhovniceste, de ce nu ma mangai cu vorbele tale si de ce nu ma iubesti si pe mine cea care te "lovesc cu biciul" raspunsului meu?? Hmm?Hai, invata-ma lectia blandetii, iertarii si iubirii!
Astept sa-ti ceri iertare pentru tot ce mi-ai spus si desigur de acum incolo sa ma si iubesti!
|
Draga Melissa,
Adevarat, i-am luat apararea acelei fete dar nu am aprobat afirmatiile ei. Nici mie nu-mi place ce a spus si i-am scris asta, I-am atras atentia odata. Poate ca ea n-a avut in jurul ei persoane care sa-i insufle ingaduinta fata de neputintele batranilor. Poate ca ea a avut de suferit din pricina unor batranei mai mult decat altii... noi nu stim de ce gandeste asa. Oricum, n-ar fi trebuit sa zica asa... E urat, desigur, si e pacat sa spui asemenea lucruri despre oamenii varstnici, cat ar fi ei de « incurca lume ».
Sunt departe de a fi un bun crestin, si nu fac pe smerita, vai de capul meu, ce dracovenii mai fac si eu, ce nervi ma mai apuca uneori.... Doamne fereste ! Dar, crede-ma, « lucrez » la asta cu nadejdea ca Dumnezeu imi va da timp si ocazii multe sa devin o crestina pe placul LUI.
Aaa, pai Domnul Zaharia este un minunat ! Si eu sunt un « fan » al dumnealui ! Are dreptate cand zice asa cum mi-ai amintit tu ! Cred ca ma imbat cu apa rece sperand ca pot fi buna si iertatoare... Dar eu mai sper inca sa pot. Ti-am zis, ma straduiesc... e totusi un pas... pe ceilalti o sa-i fac sprijinita de bratul lui Dumnezeu.
Sunt convinsa ca tu nu ai gandit niciodata urat despre batrani si te admir pentru asta. Iti doresc din toata inima, sa te ajute Dumnezeu ca si pe viitor sa fie tot asa si ca vrajmasul diavol sa nu-si bage codita... ca mare vrajba stie sa bage afurisitul intre oameni ! Doamne fereste !
Pai sa sti, de la glykys, chiar nu ma asteptam sa mai continue cu mustrarile si no, m-am luat de ea... ce sa zic, recunosc, dar cum o stiu eu pe ea, o sa ma ierte.
Dar de cei « multi altii » nu-mi amintesc sa ma fi luat... dar nu te contrazic, mai am si eu momente proaste...
M-a facut « tanara inculpata intelepta » ??? Super !Nici nu ma gandeam ca par a fi asa... Dar nu ma deranjeaza ! Ce ma deranjeaza, insa, este ca lumea ma crede barbat (sau poate or fi crezand ca sunt travesti ? Doamne fereste !) SUNT FEMEIE si o sa ma gandesc cum sa fac sa te conving. Te-as invita la Brasov in concediul asta sa ne cunoastem. Atunci o sa-ti spun si numele meu adevarat, si o sa vezi cat de mult mi se potriveste pseudonumul « vintage »... pe bune ! O sa-mi cunosti sotul, copii si mi-ar placea sa stau cu tine la o terasa, sau undeva in Poiana Brasov. Iti fac aceasta invitatie.
Pai mai Melissa, daca ti-as spune acum ca-mi esti draga si ca vreau sa fim prietene nu m-ai crede. Mi-ai zice ca sunt prefacuta, ca vreau sa ma dau mare prin forum pe aici, ca alea, alea. De aceea nici nu indraznesc sa-ti spun, desi sete adevarat, adevarat !
Nu te invat lectia blandetii si rabdarii pt ca o sti mai bine decat mine... si uneori chiar as vrea sa te mangai. Eu n-am avut o sora. Am cresut cu doi frati mai mari. Mi-ar fi placut o surioara si tocmai de aceea cu prietenele mele sunt foarte dragastoasa sperand sa ma doreasca soa lor. Unele sunt cam « ariciose », dar tot le iubesc.
IMI CER IERTARE (pe bune !) CA TE-AM ENERVAT CU TOT CE TI-AM SPUS SI CREDE-MA CA TE IUBESC !
Marilena ( nu stiu cum se pun emoticoanele dar as fi vrut sa-ti pun un trandafiras...)