Citat:
În prealabil postat de armanda
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si rabdare de a-mi scrie.
este foarte adevarat ca, gandurile in timpul rugaciunii sunt indreptate spre cele lumesti(ca si in film)
Si eu sunt constienta ca lucrurile trebuie sa mearga de la sine,sa urmeze un curs , nu astept o minune ,( am intrat in mocirla si astept minuni peste noapte,nu); ceea ce as vrea este sa-mi gasesc linistea , sa ies din starile depresive in care cad.S-ar putea sa depinda de mine ,cum mi s a spun, dar simt ca nu pot lupta nu am forta necesara. Am luat si antidepresive dar nu vad nicio schimbare.
|
Armanda draga, cum crezi ca te vor vindeca antidepresivele daca nu mergi la doctorul de suflete, duhovnicul?
De tine depinde doar alegerea. Atat. Alege sa fii cu Domnul si El te va vindeca. Du-te la duhovnic. Cauta unul acolo unde esti, trebuie sa fie preot ortodox. Prin duhovnic, vasul cel minunat, se va revarsa Duhul tamaduirii lui Dumnezeu spre tine. Daca nu este preot ortodox acolo, roaga staruitor pe Domnul sa iti trimita unul, ca te va ajuta. Dar sa ai rabdare. eu am asteptat si m-am rugat 6 luni sa primesc duhovnic aici unde sunt. Cu rugaciune, vei primi linistea mult asteptata.
te rog mult de tot alunga toate gandurile ce te apasa. Lasa sa fie in gandul tau in fiecare clipa doar Domnul.
Repeta mereu: Doamne ajuta neputintei mele!