Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983
M-am exprimat gresit, prin pensionari imputit mi-am exprimat o parere iar prin raspunsurile date celor care m-au jignit, dupa, m-am aparat! Eu sufar cu fierea si dimineat cand merg la lucru putoarea oamneilor, ma deranjeaza, imi vine sa vomit la propriu! De ce sunteti mereu gata sa atacati un om daca isi spune o parere am mintit cand spus ca pensionarii, nu toti dar multi sunt imputiti? Un weekend placut sa aveti
|
Boala fizica are intotdeauna o cauza spirituala.Ultima data ea se manifesta in trup,ca o boala fizica,atunci cand am ignorat alte semnale,pentru a ne forta sa luam in seama avertismentele pe care le primim,iar deja cand a ajuns la nivelul fizic inseamna ca semnalul de alarma este destul de mare.
Daca vei citi despre cauzele spirituale ale bolilor,vei vedea ca o sa poti face o paralela intre suferinta ta fizica si felul in care iti canalizezi gandurile,emotiile,felul in care actionezi visavi de tine insati si fata de semeni.
Elisabeta s-a suparat pe mine cand i-am spus ca nu este niciodata vorba despre noi si ceilalti,ci doar despre noi...cu noi,insa asta este realitatea, si pana nu ne asumam acest lucru si nu devenim responsabili,suferinta sufleteasca,mentala si fizica va continua sa fie parte din existenta noastra ca sa reusim sa invatam lectiile care ne sunt date.