Subiect: Un sfat intelept
View Single Post
Vechi 11.06.2011, 22:03:28
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Doamnelor, ajunge! Ati certat-o destul pe DianaCornea. Nu cred ca este vreuna din voi care sa nu fi gandit MACAR ODATA, asa cum gandeste ea. Doamna glykys, dumneavoastra, pe alt topic le criticati pe niste babe cum ca se fandosesc si intreaba daca mancarea nu stiu care e de post... ce ziceti? nu seamana cat de cat cu ce-a zis Diana?
Ai memorie buna, Vintage! si stii pe cine sa iei cu mustrarea si pe cine cu binisorul! :) Dupa parerea mea, nu seamana, dar nu asta conteaza.

Apreciez interventia ta, dar e un subtil apel la silentium. Nu merge cu las'ca merge si asa, iti dau o bomboana si un pupic si a trecut! Unii nu au doar dorinta de a judeca pe altii, ci de a-i indrepta! Ma bucur ca i-ai facut bine prin cuvintele tale Dianei, dar sper ca marti, cand se va duce din nou la munca, cu tramvaiul, sa isi aminteasca vorbele tale sau macar lectiile de politete ale Melissei, ca altfel, ne-am racit cu totii gura de pomana.