View Single Post
Vechi 12.06.2011, 11:58:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Atunci ai gresit locul in care cauti de lucru. De ce sa cauti munca necalificata, cand tu esti calificata? Incearca sa faci un curs de scurta durata, care sa iti deschida usa catre un job.
Nu stiu cum este situatia prin tarile nordice*,insa majoritatea emigrantilor romani din cate cunosc,sunt bucurosi sa-si poata gasi un job asa necalificat si sa-i poata face fata la standardele cerute.Prin nordul globului am inteles ca nu a ajuns criza(ceea ce este un lucru bun)insa in celelalte locuri care au fost lovite din plin de toanele economiei treptat,treptat s-a redus simpatizarea cu emigrantii concentrandu-se la nevoile propriilor cetateni.Este normal,doar emigrantii sunt adusi numai in conditia in care cetatenii nu vor sa faca munca respectiva sau cer prea mult;dar uite ca acum impinsi de somaj cauta si munca necalificata,deci sansele emigrantilor scad vertiginos.

*singurul exemplu cu tarile nordice,mi-a fost oferit de un prieten,care a plecat la studii in Finlanda si-mi spunea ca moare de foame,ca nu poate gasi job nici sa spele cu mopul intr-un fast-food.

Acum on topic,referitor la Ilinca:nu inteleg ce fel de situatie e aceasta in care pleci cu parintii,nu exista planuri sau macar planuri de rezerva?parintii nu ajuta?toate aceste compromisuri le faci pt a te putea duce la scoala acolo?mai precis,care a fost telul emigrarii?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote