View Single Post
Vechi 12.06.2011, 13:37:01
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Tu nu pricepi!
Si tu esti cea care ataca pe toata lumea. Chiar nu vede nimeni?
Tu rastalmacesti vorbele tuturor.
Te-ai suparat, ca ti-am zis ca nu as vrea sa faci educatie religioasa copilului meu?
In primul rand Lilith nu este atee ci agnostica. In al doilea rand ai putea sa-ti iei notite de la Lilith din multe mesaje postate de ea aici pe forum.In al treilea rand NU ea ataca pe toata lumea ci tu esti cea "atacata" de toti.[vezi threadul pe care singura l-ai deschis despre colegele tale care zic ca esti habotnica(nu te-ai intrebat niciodata daca nu au cumva dreptate?)]

Si nu in ultimul rand, vezi ca TU ai o mare problema cu "ceilalti" .Ceilalti fiind toti cei care NU sunt ortodocsi.Te plangeai ieri pe mai multe threaduri ca ai crezut ca acesta este un forum ORTODOX, dar e plin de atei si alte confesiuni aici.Ti-am explicat si ieri ca BISERICILE ORTODOXE AU INTRAREA LIBERA PENTRU TOATA LUMEA ( la fel e si pe forum), indiferent de credinta sau necredinta oamenilor care ii trec pragul.Doar ca oamenii trebuie sa respecte NISTE REGULI pentru a putea ramane.Si in biserici si pe forum.Si asta indiferent daca esti ortodox sau nu!
Reply With Quote