View Single Post
Vechi 12.06.2011, 14:51:32
ilinca20 ilinca20 is offline
Member

Data înregistrării: 30.05.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ilinca20 Vezi mesajul
nu am plecat cu parintii si oricum ei ma pot ajuta, dar putin. scopul emigrarii este in principal profesional.

am mai spus, nu vreau sa dezvalui alte detalii. d.p.d.v. organizatoric, chiar m-am ocupat de tot ceea ce tinea de puterea mea, de asta nu are rost sa detaliez aici.

sunt intr-o situatie care tine STRICT (majusculele nu sunt intamplatoare) de vointa lui Dumnezeu. eu aici am scris, pt a dezbate latura asta a problemei care nu mai tine de mine, ci de ceea ce vrea sa faca El cu mine. asta este latura asupra careia eu nu am niciun control, care imi creeaza adesea stari de disperare, de descurajare.

din nou, multumiri tuturor celor care mi-au scris aici si in privat.
cred ca acum este clar ca nu am nevoie de sfaturi practice de genul "depune cv-uri colo si colo etc" "fa aia " pt ca oricum m-am ocupat de toate aspectele astea. de restul se ocupa Dumnezeu.

prin incurajarile voastre, eu caut sa ma fortific si sa-mi sporeasca credinta in Dumnezeu si increderea ca El are grija de mine.
ca de asta am scris pe forumul de la crestinortodox, altfel scriam pe forumul de la revista "lumea femeilor"

Last edited by ilinca20; 12.06.2011 at 14:53:36.
Reply With Quote