View Single Post
Vechi 12.06.2011, 21:31:02
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Aiud-un oras sfintit.
sfintit de atata sangede mucenici.Am ajuns si m-am inchinat in biserica schitului si am coborat si jos in osuar.Trairea avuta acolo e greu de descris in cuvinte.Am simtit o putere enorma, o partasie cereasca. Un dar al lui Dumnezeu ptr mangaierea sufletului.iar minunile care au antecedat sau precedat venirea noastra la aiud au fost destule.
voi aminti doar una, ca sa nu obosesc.
Ne indreptam cu masina spre o localitate aflata la cativa km de aiud.Cand am intrat in aiud l-am rugat pe sotul meu sa intram sa ne inchinam la sfintii.Nu a vrut pe motiv ca se grabeste, ca afara ploua, ca e rece.
Cand am iesit din Aiud, la 2 km , la intratrea intr- o curba, din cauza vitezei cam mari, sotul meu a franat ptr a nu intra in cel din fata.Masina a derapat a intrat zdravan in masina care venea de pe contrasens, aceasta a tras mult dreapta iar in secunda urmatoare ne pregateam sa intram sub rotile tirului care venea cu vitea spre noi, la distanta de 2-3 metri.Apoi s-a intamplat ceva. masina noastra a ajuns in parta stnga a drumului, iar tirul in dreapta.in mai putin de o secunda.Cei care au vazut accidentul s-au mirat cand ne-au vazut ca iesim din masina si nu avem nimic.Toti au pus diagnosticul."E mare lucru ca ati scapat.Puteati fi toti morti".(locul era plin de cruci foarte multi au avut accidente mortale in acel loc) Interesant e ca atunci cand masina s-a oprit pe parta stanga, abiatul mijlociu care era cu noi in masina a inceput sa planga si sa zica:EU vreau la sfintii mucenici.mama , hai sa mergem acolo.
Pana la urma tot la ei am ajuns. si am ramas si cateva ore acolo si am povestit si pr augustin ce am patit.Si pr a confirmat:nici nu aveti idee din ce moarte sigura v-a salvat Domnul ptr rugaciunile sfintilor. Si am ramas acolo pana seara, cand niste prieteni au venit dupa noi, caci cu masina nu se mai putea circula.
Slava lui Dumnezeu ptr sfintii LUi!

Last edited by lore86; 12.06.2011 at 21:39:43.
Reply With Quote