Pomul dupa roade se cunoaste
Omul se poate imbolnavi cu sufletul, cu mintea, cu trupul, afectarea facandu-sela un nivel sau la mai multe nivele. Unii vor spune, si nu gresesc pentru unele situatii, ca intai se imbolnaveste sufletul si apoi trupul. Sa zicem ca un om sta in curent si frig si se imbolnaveste. Nu s-a imbracat destul de gros si a racit FIZIC (sau ENERGETIC). Pentru asta exista doctorii naturale sau chimice si se vindeca. Sufletul nu era "atins", dar el s-a vindecat fizic. Practica dovedeste ca multi oameni se vindeca de boli fizice sa zicem nu grave, simplu, fara spovedanie si impartasanie. Altii si daca se spovedesc si se impartasesc des nu se vindeca. Cred cu tarie ca acest proces al vindecarii este o taina personala, unde omul trebuie sa intervina activ pentru vindecarea sa. Ca o facem cu tablete sau cu ceaiuri sau cu homeopatie nu conteaza, important e sa te vindeci folosind acel tratament adecvat si nepericulos, fara efecte secundare. Daca problemele de sanatate treneaza e clar ca ele au intrat mai adanc in fiinta noastra, deci trebuie luat sufletul la "raport", deoarece a permis instalarea bolii. Daca totusi sufletul e curat, s-ar putea ca boala sa fie o "cruce" spre mantuirea acelei persoane sau a alteia prin ea, dar indiferent de boala cred ca in general bolile cronice se pot ameliora. Am vazut cazuri destule de bolnavi cronici care au murit practic de batranete, nu din cauza acelei boli. Daca homeopatia poate ajuta, nu vad de ce sa fie condamnata! Este o lucrare a celui rau?! Atunci de ce nu condamnam iradierea in cancer, care stim cat de invaziva este pentru organism si ce rezultate slabe are?
Doamne-ajuta!
|