View Single Post
Vechi 13.06.2011, 17:20:59
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raziel Vezi mesajul
iar faptul ca nu exista nici macar o mentiune extra-biblica conteporana a unui om care a facut fapte atat de marete mi se pare cel putin ciudat, toate mentiunile extra-biblice sunt facute la cateva decade dupa asa-zisul eveniment.
Nici eu, de când am început să-mi pun întrebări, n-am găsit răspunsul la întrebarea asta. De ce, cu toate că a înviat morții, nu l-a luat în seamă nimeni? Cum se poate să învii morții și, cu toate astea, să ai întregul cler împotriva ta? De câte ori a mai asistat cineva la o înviere până atunci, că din Vechiul Testament nu-mi amintesc niciuna. Ori preoții de-atunci o priveau cu mare suspiciune (înfăptuită cu ajutorul diavolior) ca și când asemenea evenimente erau la ordinea zilei în Israel.
Unde s-a înălțat Iisus? Pe vremea aceea nu se știa de atmosferă, de vid și cineva putea foarte bine să afirme despre o persoană, o dată ce-a dispărut, că s-a înălțat la cer. Bun... și acum plutește pe-un norișor și veghează asupra credincioșilor? Oare înălțarea la cer nu este o alegorie pentru moarte?

Sunt câteva dintre întrebările la care încă n-am găsit răspuns și de care m-am temut, că dacă le voi găsi, nu-mi vor plăcea.
Reply With Quote