View Single Post
Vechi 25.07.2007, 16:32:36
Cristalin Cristalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2007
Implicit

Pt ca acest topic a divagat usor de la subiect imi permit sa spun ca reactia lui Iustin este cea a omului ce traieste in propriul eu, preocupat de lupta cu sine in vederea mantuirii, adica nu judeca sa nu fii judecat, si e laudabil, iar asta se intampla pt ca nu se loveste permanent de lumea pe care se obliga sa o vada curata si frumoasa, adica reprezentantii Bisericii.
In cazul urzicutei e cam acelasi lucru doar ca ea avand familie si anumite greutati se lasa mai uosr manipulata de nedreptatea lumii si asa cade usor in patima revoltei mai ales cand nedreptatea ce o patimeste vine exact de acolo de unde ar trebui sa isi tragi seva moralitatii, si anume de la aceeasi reprezentanti ai Bisericii.

Eu sunt de acord cu ambele cazuri analizand obiectiv, motiv pt care Iustin eu zic sa nu judecam mai mult decat e cazul pe aproapele care nu are masura noastra in credinta si rugaciune. Sa stii ca tinerii preoti sunt rodul celor batrani...vrand nevrand si ei trebuie sa traiasca, iar conditiile oferite de actualii conducatori bisericesti ii obliga sa devina in mare parte ca ei, altfel ajung muritori de foame sau, desi sunt hirotoniti ajung sa practice alte tipuri de servicii pt ca nu s-a putut altfel.
Reply With Quote