View Single Post
Vechi 14.06.2011, 15:04:16
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

ultima carte pe care am citit-o a fost :,,Fratii Karamazov”(ultima parte).In trecutul destul de indepartat,obisnuiam sa citesc mult,si unele carti le-am citit de mai multe ori.De exemplu:,,Robinson Crusoe ” si ,,Jurassic Park”,alta pe care o tot citeam era :,,Gulliver in Tara Minciunilor”,sau ,,Aventurile lui Hucklebberry Finn” cu eliberarea sclavului Jim(care fusese deja eliberat).Apoi,doar ce ne cerea la scoala,si uneori nici alea:))...dar nu toate cartile au fost folositoare.De exemplu,era o carte a unui scriitor rus care efectiv batjocorea religia,si preamarea regimul sovietic.Alta era ,,Exorcistul”,unde autorul parea sa aiba o obsesie cu injurat lucruri sfinte(bine,le punea in gura demonului,dar...).Alte dictionare ale vremii dadeau la fiecare definitie invariabil :,,lupta de clasa”,,,alianta taranimii cu clasa muncitoare”...si vorbeau de Egiptul Antic si Grecia Antica(apropo,in definitiile alea toate statele erau ,,sclavagiste”) iar critica la adresa religiei era dure de tot(nu cum fac unii de aici).Definitii de genul:,,miticul Hristos” sau ,,evanghelia=colectie de povestiri fantastice”,si nici referitor la alte religii nu erau mai blanzi...Oricum,eu cred ca este important nu atat cat citesti,ci mai ales ce citesti.Si da,este foarte bine sa citesti si inveti multe lucruri...
Reply With Quote