View Single Post
Vechi 14.06.2011, 15:32:49
umilul umilul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.11.2006
Religia: Ortodox
Implicit Iarta-ma !!!

Citat:
În prealabil postat de anyone... Vezi mesajul
Buna ziua.Am sa va retin cateva minute si va rog sa ma iertati pentru aceasta,dar am nevoie de ajutor.Am 14 ani si de ceva timp am intrat intr-o depresie din care nu mai pot iesi...va rog doar sa nu ma judecati,sa nu considerati ceea ce o sa va spun in randurile ce urmeaza,simple copilarii.De 2 ani parintii mei s-au separat,de cand ma stiu tata nu a stat zi de zi cu noi si cred ca e mai bine asa pt ca e foarte dur.In fine,de mica am fost un copil complexat si nu prea sociabil,poate si din cauza comportamentului tatei,poate ca asa am fost obisnuita,sa nu comentez.De cateva luni parul meu a inceput sa cada in exces,m-am ales cu o chelie si asta practic m-a daramat...ma consider urata,toata lumea e perfecta,mai putin eu,nu sunt sigura de viitorul meu(situatia mea materiala e una precara de cand cu divortul alor mei).In anul ce urmeaza voi avea examene si simt ca nu voi fi capabila sa le trec.Nu mai am cum sa ii spun mamei toate astea pt ca o distrug si pe ea,azi a cedat si o inteleg...va rog,doar nu ma judecati si inca o data va rog sa ma iertati.
Nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca ne-ai scris pe forum necazul tau. Ne-am bucura sa stim ca putem ajuta cat de putin cu un sfat. Ceea ce ne-ai scris tu, denota un curaj mare din partea ta si o anumita maturitate. Desi la prima impresie pare ca toata lumea e perfecta, sa stii ca nu e asa. Toti avem greutati si ne confruntam cu fel de fel de probleme care ne marcheaza mai mult sau mai putin pe fiecare. Trebuie sa discuti cu mama ta problemele cu care te confrunti. Asa va vedea care este starea ta, te va ajuta sa treci peste ea si va vedea ca are un sprijin pe care se poate baza oricand, chiar si doar pentru un sfat. Nu deznadajdui si nu te lasa prada acestor stari, gaseste-ti ceva fizic de facut chiar in momentul in acestea apar. Domnul este alaturi de noi in toate incercarile din viata noastra si nu ne lasa. Roaga-te Maicii Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa-ti ajute sa treci peste aceste incercari, iar El care te iubeste te va ajuta. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
Reply With Quote