View Single Post
Vechi 15.06.2011, 15:27:59
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Știu că voi nu pricepeți absolut nimic ci doar mirându-vă mă faceți în fel și chip, nevenindu-vă să credeți.

Păi ce credeți că eu nu cunosc teoriile cu pământul glob și cu planetele și toate celelalte iluzii?

Nu vă dați seama că sunt absurde fiindcă voi nu ați priceput nici matematica nici fizica și nimic din ce susțineau ei, dar vă mirați de mine ca și cum eu aș fi întunericitul.

Ce vi se pare neverosimil? Ireal, imposibil?

Unde să curgă apa de sub cer mai jos dacă mai jos nu e nimic creat? Sau lateral?

Voi vedeți castronul din afară, că îl țineți în mână, și vedeți capetele castronului, marginile, dar dacă nu există decât castron iar în jos și lateral nu există nimic fiindcă nu e creat? Ce ați putea vedea voi dacă ați sta pe înghețata din castron? Nimic.

Care sunt implicațiile?

Păi iată dreapta pe care mergi la „infinit” tot drept, paralel cu pământul, dar care are o lungime finită, căci creația e finită, deci e un segment cu începutul și sfârșitul care coincid și mergi până străbați dublul lungimii ei și ajungi astfel de unde ai plecat.

Simplu și clar. Dar voi vă mirați că nu puteți concepe că toți științificii voștrii pe care-i apărați v-au fraierit... vă e rușine că sunteți păcăliți și nu puteți să recunoașteți pe Adevărul... dar dacă chiar ați fi iubit pe Adevărul... ați fi găsit unde șade dreptatea.

„Dar”, din păcate, nu vă pasă...

Last edited by vsovivi; 15.06.2011 at 15:31:54.