Subiect: Papalitatea
View Single Post
Vechi 15.06.2011, 23:02:21
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Pai de asta spun, scopul principal al vietii dumneavoastra pare sa fie denuntarea catolicismului...fie pe forumul asta, sau pe forumul catolic, sau pe alte forumuri, sau pe unde o fi....sfintii de care pomeniti aveau si cu totul alte subiecte de dezvoltat, unul dintre ele, in general minor, fiind si anti-catolicismul. La dumneavoastra este altfel...
E fiecare cu ce il doare, daca scriu despre catolicism o sa spui ca scriu numai despre catolicism. De fapt scriu despre mai multe subiecte, daca ai observat, numai despre adventism si sambata am scris vreo cateva zeci de pagini.
Chiar si tu, daca te si uitai ce se scrie si nu doar ca se scrie impotriva catolicismului poate vedeai si adevarul si nu mai era nevoie sa te lepezi de ortodoxie si sa-ti risti mantuirea. Urmareste ce se scrie, nu cine scrie, de ce ce scrie, ce mai scrie, etc. Daca adminul i-a banat pe cei ce scriau despre catolicism (de exemplu doctor_faustus) a trebuit sa raspund doar eu. Inteleg ca unii catolici doresc ca sa nu se mai scrie despre catolicism, ca sa poata sa mai converteasca folosind neadevaruri?
Asadar asta e situatia, eu cred ca multi ortodocsi nu stiu prea multe despre catolicism si cum eu stiu nu vad de ce sa nu spun. ca majoritatea catoliclor cu care am vorbit sunt ortodocsi convertiti la catolicism care au devenit apoi mai catolici decat papa. Iar unii din ei au o conceptie cel putin ciudata, considera ca BC fiind adevarata si ortodocsii cred asta si sunt contrariati cand cineva scrie despre catolicism.
P.S. De cand am spus m-am rugat pana acum pentru tine, sper sa te ajute Dumnezeu. Atat cat se poate.