Ca sa mai schimbam atmosfera discutiei:
Puteti sa imi spuneti de un alt barbat de 80+ ani care: calatoreste in lume in lung si in lat vorbind de Hristos, in putinul timp liber scrie carti despre Hristos, acum la varsta asta, care devin best-seller-e in cateva zile dupa aparitie, sunt traduse in n limbi si sunt cumparate ca painea calda, este ascultat nu numai de cei care il iubesc, dar si de cei care il urasc, aduna zeci si zeci de mii de tineri (!) fara sa ii atraga cu vreun concert rock, ci cu adoratie euharistica, adica liniste, carora le vorbeste despre cum sa fii sfant in secolul 21...Daca asta nu este har de la Dumnezeu, atunci nu stiu ce este...Dupa cum spune Sf. Scriptura: dupa roade ii veti cunoaste.
Eu nu cunosc un altul, nici in stiinta, nici in academie, nici in muzica, nici in literatura, nici in sport, nici in actorie...nici printre ortodocsi, nici printre protestanti, nici printre atei sau agnostici. Nici Obama nu cred ca ar reusi asa ceva.