View Single Post
Vechi 16.06.2011, 11:21:59
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Oamenii se mai schimba in timp, si ei si opiniile lor. Nu vad nimic extraordinar aici. Sau poate vroiai ca Marimira sa-ti spuna personal : Vai, Zaharia, ce maaaare dreptate aveai! si nu oricum, ci public. Astept luarea in tarbaca. :)
Cind m-am referit la parerile mele , am si precizat ca nu sunt ale mele ci ale sfintilor lui Dumnezeu ! Asadar, orice beneficiu care vi se pare ca l-as astepta eu de la cineva pt. marturisirea adevarului si a dreptatii sunt defapt numai nelinistile voastre deoarece in realitate toata cinstea si bunacuviinta pt. dreapta invatatura ortodoxa se cuvine desgur numai acestor sfinti .
Aveti un mod specific de a intelege postarile mele , ca si cum as fi bintuit de fronda putrida. Insa eu nu am asemenea intentii ci doar acelea de a marturisi vesnic adevarul si dreptatea .
Pe acestea nu le stie extrem de multa lume dusa la biserica, aruncindu-se direct cu dintii lor de lapte la virtuti f. fine , subtiri dar pline de tarie , din care neputinciosi a intelege si a le pune in viata doar vorbesc prin piata(forum) si pe la colturi pozind in crestini evlaviosi si grozav de devotati !
Aceasta stare de lucruri nu este cauzata de mine , ci din contra fiecare cu minuta si gurita lui si-o face ... eu dor privesc si spun ce vad !

Despre luarea in tarbaca poate vorbim cu alta ocazie , adica ce este si ce vrea sa fie ea ! Si aceasta se face cu un folos si nu doar ca sa ne aflam in treaba !

mihaila_alin : asa poti intelege dumneata frate discutia, pe marginea vietii in duh si adevar , ca fiind spalare si curatare nuferista! Ce bine ar fi ca ideile false si in general trairile false sa se poata spala si curati asa de usor . Ar fi buluc , in acest caz, la usa raiului ! De obicei omul sta in inselare atita timp cit vrea el . Dumneata cind atentionezi frati asupra corectitudinii ideilor si lucrurilor , asta faci ? speli si cureti ? S-au te-ai gindit cum procedezi dumneata si ce ai zis : ia sa vad, cu asta merge ?
Altfel de atitudini si pareri apreciez, nu genul ales acum de dumneata !

Cit despre intrebarea legata de mine am sa va raspund cu un cuvint al Sfintului Vasile cel Mare , nu este exact cum a spus sfintul , dar parafrazindu-l suna asa : noi nu indrasnim sa traim si sa invatam pe altii pareri de ale noastre, pt. a nu ne fi noua sminteala si osinda, ci traim si invatam ceea ce sfintii nostrii parinti ne-au lasat si ne-au poruncit noua !!

Cred ca este mai mult decit suficient acest raspuns pt. nelinistea dvs. legata de mine si de impecabilitatea lumii !

Last edited by zaharia_2009; 16.06.2011 at 11:28:10.
Reply With Quote