View Single Post
Vechi 16.06.2011, 20:39:32
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Okay si pana la urma care e problema ta vis-a-vis de Marimira, de te-ai simtit dator sa scrii postarea de ieri.
Daca a ajuns si ea la cuvintele Sfintilor Parinti, care e problema ta?
Nu este elegant si nici indreptatit ca sa iti raspund la intrebarile puse . Ele vizeaza o alta persoana si nu pe tine . Deci nu iti voi raspunde, nu este treaba ta .
Mai pe urma , aceste intrebari imi arata ca nu esti deloc familiarizata cu forta ei duhovniceasca sau teologica si ca pina acum ai luat asa , la gramada ce a postat ea , ca si inca multi altii ! Eu nu fac asa. obisnuiesc sa fiu atent la evolutia si la cunostintele celor ce posteaza . Nu intru pe forum ca nu am ce face ci din cu totul alte motive .

Despre luarea in tarbaca si nevoia de pareri duhovnicesti consider ca esti o glumeata , deoarece in ultimii 2 ani noi am avut si schimburi dure de replici si tu ai si apelat la admin , mult preocupata fiind de soarta forumului, recurgind la atitudini si gesturi mai putin meritorii .
Din aceasta cauza cred ca va mai dura ceva pina ma voi convinge ca intr-adevar ai avea nevoie de o discutie pe teme duhovnicesti . Pina atunci , ce sa zic , numai de bine !