Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 17.06.2011, 13:01:37
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thor01 Vezi mesajul
Am o nelamurire la care inca nu mi-a raspuns nici un preot sau crestin ...
Daca la inceput au fost doar Adam si Eva ,indiferent de ce culoare a pielii o aveau , cum a reusit omenirea - in decursul celor aprox 7.500 de ani , cat accepta religia crestina - sa se diversifice in asa fel ??
Si alta intrebare la fel de interesanta : Indiferent de locul unde s-a aflat la inceput Edenul , cum au reusit in acele perioada sa se imprastie pe toate meleagurile lumii ??
Si de ce fiecare regiune are traditii si credinte atat de diferite una fata de alta , cu doar cateva mici asemanari ..??
a fost o data un om numit Toma necredinciosul ... si o expresie ... crede si nu cerceta ...

cine stie daca Dumnezeu nu a mai creat vreun om negru, altul galben, altul verde, asa cum i-a creat pe Adam si Eva si nu este specificat in Biblie ... poate exista multe lucruri care nu sunt specificate in Biblie ... si daca noi nu le stim asta nu inseamna ca unele evenimente nu au avut loc ... nu stii ca in noul Testament, in Evanghelia lui Ioan scrie "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris." asa la fel si cu Vechiul Testament ... cine stie cate evenimente nu sunt precizate in Vechiul Testament ...

si omul a mers mult pe jos la inceput apoi calare, asa cum attila a umblat prin lume si a cucerit atatea popoare, asa cum columb a descoperit america, asa si acei oameni din eden pe parcursul a nu stiu cate sute de mii de ani, a reusit sa populeze tot pamantul. si intr-o clasa de liceu sunt grupuri grupulete, fiecare cu opiniile si ideile lor , d-apoi pe pamantul asta ... unii care au ramas in est sa zic, si-au facut un obicei, altii care s-au dus cu 100 de km mai incolo au alt obicei si tot asa... toate astea nu s-au facut asa dintr-o data, a durat mult timp, poate chiar 7500 de ani, ar fi fost de ajuns ...

america a fost descoperita in 1500.... in 500 de ani s-a populat si america de nord si america de sud ... deci lumea se misca repede inca de pe atunci.... si probabil a avut timp sa se miste si in 6000 de ani inainte ... si din cate stiu eu lumea nu e doar de 7500 de ani ci de sute de mii de ani ...
Reply With Quote