Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 17.06.2011, 13:23:17
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Thor01 Vezi mesajul
Eu am pus o simpla intrebare ??? Cum Dintr-o singura pereche s-au diversificat asa de mult ...
Ati vorbit mult despre alte subiecte ,nimic legat de acesta ...
Un singur om a zis ceva de faptul ca noi ne tragem de la ceva africani ...
Studiile mai multor geneticieni au dezvaluit faptul ca toate femeile studiate , de pe intreg globul , au in comun o parte de adn , care duce inapoi la ceva trib din africa ... Doar femeile ...
"Cam cat trebuie sa se ... doi negri sa iasa un galben ??" Varietatea genetica si variatiuni ... cam greu ....Ok hai ca ma fac ca o cred ...
Dar cum am ujuns ei din Africa ...Deci Edenul presupum ca initial a fost in Africa nu ???...in Americi ?? In coaja de copac sau inot ?? Ca alte scule de plutit pe ape mai avansate nu prea aveau ...
Si in 7.500 de ani s-a diversificat atat de mult ??? Nu vreau sa zic ca s-au descoperit artefacte si vestigii care sunt mult ,mult mai vechi ....
Si daca civilizatia are doar atat cum imi explicati existenta acelor orase care exista sub apa la adancimi de peste 100 de metri ??
Tu nu ai citit ce am scris aici, cu aproape o ora inainte de mesajul tau? http://www.crestinortodox.ro/forum/s...0&postcount=11
Reply With Quote