Citat:
În prealabil postat de Thor01
De aceea avem liberul arbitru ... Unii folosesc ceea ce am acumulat sa distruga , altii ca sa contruiasca ...
Daca nu ar fi existat acei oameni de stiinta inca tot in pesteri am fi fost si tot cu parul am fi facut legea ...
|
Tu crezi că a existat
comuna primitivă și epoca fierului și a pietrei și probabil crezi că oamenii au evoluat din maimuțe, maimuțele din extratereștrii și extratereștrii din râme... care trăiau în peșteri...
În grote și peșteri trăiau și trăiesc creștinii căci e singura viață curată departe de gLumea dezlănțuită... dar pe voi v-a păcălit ca să credeți că ce fericiți trăiți voi... nu vezi cum v-a flatat și v-a mândrit? Ca să vă luați împrumut de la bancă și să lucrați toată viața pentru o cutie de chibrituri care la prima inundație o duce apa până în mare...
Casele adevărate se ridică pe stâncă. Iar mai nou și în peșteră vine după tine ca să te pună să plătești ceva taxe... și să te amendeze că de ce ai aruncat sticla de plastic... sau de ce ai făcut foc în pădure... ei veghează să nu ne reântoarcem la comuna primitivă.
Tare le-a mai fost lor frică de sate și comune... pentru că acolo Domnul le era singurul stăpân... nu le-a convenit și s-au lăudat prin cărțile de istorie că cică ne-au scos din evul mediu și din fundamentalism religios... din obscurantism.
Păi fără fundament, fără temelie, fără stâncă, pe ce ridici casa ca să ajungă piatra lepădată de zidari în capul unghiului?
Pe speranță ar spune unii... numai să nu fie din alea
deșarte și vremelnice.