Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 17.06.2011, 16:09:18
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GLAdoS Vezi mesajul
Pt ce s-a chinuit sa faca un om imperfect(dar cu demnitati)... si pe deasupra mai stia ca e imperfect... nu putea crea un om perfect? sau nu dorea un om perfect? ca atunci poate nu ar mai fi fost el Dumnezeu

Nu stie?... vezi ca incepi sa te contrazici... pai ori e Dumnezeu... ori nu e.

Era prea perfect căci după chipul și asemănarea lui Dumnezeu i-a făcut... dar nu le-a plăcut lor Calea spre desăvârșire, și au ales calea cea largă, calea cea preaușoară și fără nicio răspundere...

Și dacă mă contrazic ce problemă e? Păi ce voi sunteți riguroși? Când v-am explicat cum e cu eclipsa și că pământul nu poate să se interpună între lună și soare, sau când v-am întrebat de ce nu vezi soarele mărindu-se dacă urci pe munți, că așa se întâmplă dacă te uiți prin lentila formată din atmosferă... nu v-a păsat... și acum susțineți că mă contrazic? Ce vă pasă vouă dacă eu m-aș contrazice în timp ce nu vă pasă și nu ați răspuns științific la ce v-am întrebat și la ce v-am demonstrat...

Vă place să băgați devină pe texte...

Sigur e Dumnezeu... dar nu se arată decât celor ce cred și ascultă apoi de glasul Său... deci pentru restul nu e... că știe că nu are cu cine... nu are cui... decât răni.
Reply With Quote