Citat:
În prealabil postat de guardian knight
daca-mi permiteti sa-mi dau si eu cu parerea...cred ca problema damnei si a sotului ei e ca-s niste oameni prea creduli si prea buni la suflet,si astfel pot fi manipulati de oamenii versati si cu experiente multiple !
un om inteligent si cu o cultura cat de cat pusa la punct al scaneaza pana-n maduva oaselor pe cel din fata, si-si da seama dint-o privire daca e om de incredere sau un prefacut ! Da asta tine si de experientele vietii,mai dure prin care a trecut !
|
Nu tine de inteligenta, credeti-ma! Sa va fereasca Dumnezeu de asemenea oameni sa nu-i intalniti ptr ca nu-i cititi! Si eu m-am crezut desteapta si cu "miros" la oameni....m-am inselat. Si nu m-am inselat doar eu ci inca vreo 10 persoane pe langa mine.
Eu sunt mai fara experienta vietii dar sotul meu este mult mai trecut prin viata decat mine si tot l-a inselat.
Sociopatii sunt fermecatori la prima impresie si nu-ti dai seama de caracterul lor. Iti lasa impresia ca tin cu adevarat la tine fara insa a fi genul acela de lingusitori. La ei exista trei faze: prima faza este de cercetare (isi aleg victimele) a doua de manipulare si a treia faza de abandon. Cand sunt in faza de cercetare te studiaza si inregistreaza in memoria lor aboslut orice mic amanunt legat de persoana ta pe care il folosesc in faza de manipulare.
Nu exista tratament pentru asa ceva.....se mai fac sedinte de psihoterapie dar nu prea au rezultate.