Daca vii sa faci o facultate in Romania atunci antreneaza-ti memoria mai intai pentru ca vei avea nevoie de ea ca sa inveti pe de rost cursuri intregi de tampenii oe care nu le vei folosi never ever la nimic.
La noi facultatea se bazeaza pe memoristica....iar dupa ce o termini constati ca tot ce-ai invatat nu-ti foloseste la nimic pentru ca nu stii sa faci practic nimic.
Daca o vei face facultatea aici iti va fi mai usor decat in Canada dar vei constata ca afara din tara nu faci nimic cu ea. Pai atunci ce e mai bine pentru tine? Sa stai in Canada si sa tragi in jug la o facultate buna si sa ai sanse mari in viitor sau sa vii in tara sa iesi mai ieftin financiar dar sa constati ca ai facut facultatea degeaba?
Eu din cat stiu la ei se acorda credite pentru a-ti sustine studiile.....
Draga mea ti-am scris si in celalalt mesaj sa-ti folosesti ratiunea nu inima cand vei lua o decizie. Stiu ca ti-e dor inclusiv de copacul care era in fata casei tale din Romania si ti se pare ca totul este mai viu aici, mai frumos, dar, crede-ma ca e din cauza dorului de tara pe care-l simti acum, tu, acolo. Din cauza acestui dor ti se pune un val peste ochi si nu mai vezi nimic bun acolo, dar, nu e asa. Incearca sa-ti infranezi sentimentele sui sa judeci la rece totul.
Uite! Cand iti va fi greu apuca-te si scrie-ne noua pe forum si noi o sa te actualizam cu tot ce se mai intampla prin Romania asa ca sa-ti mai treaca dorul....iti putem descrie inclusiv ce culoare au frunzele copacilor daca vrei.
Doamne ajuta!
|