View Single Post
Vechi 18.06.2011, 21:42:53
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Am observat ca romanii plecati in strainatate nu doresc sa impartaseasca sfaturi de succes si altora,de ajutat nici nu mai zic...De ce s-o faca?Ca ceilalti sa aibe tot ce ei au reusit?Atunci cum ar putea sa se laude cu reusitele lor?
In primii ani aici,am locuit cu niste romani in casa care au facut tot posibilul sa-mi arunce toata corespondenta,doar,doar s-o alege praful de tot ce reusisem sa obtin de la statul de adoptie.Nu am gasit la posta acte importante,credite bancare,cecuri de bani,etc
A trebuit sa lupt supraomeneste cu birocratia sa-mi recapat actele oficiale si sa intru in posesia banilor.
Nu numai ca te ajuta cu nimic insa iti dau si una in cap!
Tocmai de aceea ne plângem degeaba findcă ne merităm soarta cu vârf și îndesat. M-am convins de acest aspect de multă vreme, mai ales că tocmai pe cei mai țepari și mai șmecheri îi auzi plângându-se cu lacrimi de cât de rău se trăiește în România.

Zău că ne merităm conducătorii. Când te gândești că mai toți domnitorii de seama de altă dată care au stropit la propriu cu sângele pământul românesc, au fost tot de conaționali trădați ți se face rău

Insa ne place sau nu asta este tara noastra. E plina de minciuni si de rele dar alta nu avem.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)