Citat:
În prealabil postat de antoniap
Eu am gasit articolul si l-am postat pur si simplu, fara sa ma intreb cu ce intentie a fost scris. In general, suntem tentati sa-i imitam pe americani. De ce nu s-ar face si la noi niste slujbe de exorcizare speciale in perioada in care au loc parade ale homosexualilor?
Ideea este, asadar, ca si in bisericile noastre sa se savarseasca mai des Taina Sfantului Maslu pentru ca oamenii sa fie ajutati la timp sa lupte cu duhurile rele de orice fel.
|
Taina Sf Maslu se savirseste,cel putin ,o data pe saptamina,in fiecare Biserica.Asadar,fiecare dintre noi,putem alege o Biserica,si ziua ,in care putem merge,la Maslu.Maslu se savirseste cu scopul tamaduirii.ORICE PROBLEMA,inclusiv cea a homosexualitatii,poate fi pusa inintea lui Dumnezeu,la Sf Maslu.Dumnezeu vede straduinta,cainta,si va interveni.
Nu stiu daca homosexualitatea poate fi catalogata drept boala.As zice ,mai degraba,ca,la majoritatea, e o deviatie...si mai nou,este o MODA...Nu am reusit sa-mi dau seama,desi timp de 4 ani ,am avut un angajat ,homosexual.Nu am stiut,dar am descoperit ,cind i-am permis accesul la computerul firmei...Apoi am inceput a "lucra" la propria-mi intelepciune,si intelegere,si am tot incercat ,prin cuvint ,si fapte,sa-i arat ca nu e pe CALE...
Faptul ca l-am "descoperit",l-a inrait asupra mea,desi ,eu, m-am purtat cu blindete si bunatate,cu suficienta intelegere,in pofida multora care ma "sfatuiau" sa-l exclud,si chiar in pofida unor prejudicii de ordin moral si financiar aduse firmei mele(dom.religios)Dar ...nimic i-a folosit.Dimpotriva.In final A TREBUIT sa-l concediez ....
Mintuirea e de sine,mi-am zis,intr-un final(ce se contura a fi dramatic pt firma...).Si l-am lasat de izbeliste,sa se scalde in mocirla in care s-a afundat,dar careia el ii daduse alta definitie...