Citat:
În prealabil postat de Raziel
Imi place cum gandesti, frumos ar fi ca toti crestinii sa gandeasca asa, dar din pacate nu este.Probabil voi afla raspunsul intr-o zi sau poate nu, dar este clar ca la intrebarea asta eu sunt singurul in masura sa-l dau(ca se vorbea mai sus de experientele personale/subiective in legatura cu divinitatea).Dar un lucru este cert, niciodata nu voi inceta sa privesc lucrurile rational, si intotdeauna voi pune intrebari, chiar daca multe vor fi adresate propriei persoane.
Numai bine!
|
Buna Raziel! Fii cerbicos,daca tii negresit,dar e bine de stiut ca RATIUNEA(ta) nu te va ajuta prea mult,oricite intrebari vei pune altora sau tie insuti,deoarece,"daca nu cunosti revelat..."
Putem citi toate cartile din lume,daca nu citim Biblia,sintem mai prejos de cei care nu stiu sa citeasca.Sf Ap Pavel a spus:"cercetati toate lucrurile si luati ceea ce este bun".Daca vei citi si apoi vei aprofunda Biblia,te asigur de reusita,in a intelege lucrurile lui Dumnezeu,si vei gasi raspuns si la problemele existentiale-marea noastra problema!!! Ideea e sa nu te dai batut.Nu te lega de neconcordante cronologige,ci nadajduieste ca Dumnezeu ti se va descoperi.
Sa ai LUMINA-n suflet!Antonia R.