View Single Post
Vechi 19.06.2011, 01:13:39
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Eu ti-am vorbit din experienta si din cele citite. Pacat ca nu ai inteles acum nimic din ele scrise de mine. Poate mai incolo, cand vei invata si tu din propria ta experienta dureroasa.
Deci pe langa faptul ca imi urezi " de bine" datorita faptului ca nu ai "digerat" mesajul meu, observ ca nu te-ai intarit deloc.:-)Din contra, parca te-ai mai acrit un pic.

Atunci cand avem experiente dureroase, nu trebuie sa iesim din ele cu inima de gheata, impietriti, plini de resentimente si de venin, etc..Ca doar de aia permite Dumnezeu experiente dureroase, sa evoluam, sa invatam sa iubim, sa fim mai buni ca inainte, mai indulgenti cu aproapele, mai ingaduitori cu neputinta omeneasca..

Sunt unii oameni care se tot mira ca le da Dumnezeu rand pe rand experiente grele si incercari dureroase, fara sa se intrebe de ce? Oare omul nu trebuie sa invete nimic din toate astea? Trebuie sa iasa "intarit", impietrit, rau si acrit din ele, sau din contra, plin de iubire, bunatate si lumina?

Se spune ca omul intelept invata din experientele altora iar omul obisnuit, invata doar din cele traite de el.Eu iti doresc sa nu mai ai niciodata parte de experiente dureroase !
Reply With Quote