Asa e, nu tot ce zboara se mananca, DAR am mai spus, pomul dupa roade se vede (bune sau rele). Cred ca asta e cea mai buna metoda de a a da o parere despre homeopatie, tratamentele cu plante sau cu laser terapie sau mai stiu eu ce tratamente. Cu maxima atentie si reflexie la CU CE SE FACE, daca se face cu duh bun sau, precum bine a spus si Carmen FUNERIU, nu cumva sa fie cu duhul intunericului. Imi povestea acu vreo...15 ani un tanar care practica tratamentele cu bioenergie, ca, odata, a venit cineva sa fie tratat. Si bioterapeutul, care avea niscaiva daruri, a "vazut" ca bolnava mergea la vrajitoare, lasa o suma de bani ANUAL, timp in care ii mergea bine. Cand se apropia "sorocul" de a plati, iar ii mergea rau si dadea iar bani ca sa-i fie iar bine. Mi-a luat ceva timp sa inteleg toata situatia, dar bioterapeutul mi-a descris intamplarile prin care el insusi a scapat de "urmarirea" celui rau, prin post, rugaciune si spovedanie si impartasanie ZILNICA, pana a trecut cu bine de cel rau. Pe deasupra a primit si ceva daruri, spre folosul celor in nevoi.
Doamne-ajuta!
|