View Single Post
Vechi 19.06.2011, 12:43:28
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

Din cite am inteles eu el nu a publicat aceasta profetie in nici o carte si nici nu a venit vreodata in Romania insa a dat textul sub forma de scrisoare unor romani in timpul calatoriilor in Europa. Unul dintre ei probabil era protestant.
Din alte istorii ale vieti lui am inteles ca a fost si la Londra o perioada ca protestant dar ulterior scirbit in liberatea lui simpla de rigorile absurde venite intentionat si personalizat pe cale ierarhica a parasit aceasta biserica definitiv.

Intotdeauna orice noua descoperire/revelatie este o erezie fata de cele care se stiau pina atunci.

Recunoasterea adevarului este imposibila fara darul deosebirii duhurilor si adevarului insotit de nepartinire sau fara darul cunoasterii/ proorociei.

Dealtfel mai exista o profetie din Franta secolelor trecute in legatura cu viitoarea tara si popor ales in care se arata ca in acea tara va avea loc un cutremur blind la doua saptamini dupa cutremurul din tara cuzmei (italia).

In Italia a avut loc un cutremur -parca la Bari- in zilele nostre soldat cu pierderi de vieti omenesti iar dupa exact doua saptamini a fost si la noi unul dar inofensiv.

In unele versiuni ale profetiei lui Sundar Singh urmatorul pasaj apare la sfirsit
"Poporul evreu va fi aproape singurul care se va opune cu îndârjire influenței binefăcătoare crescânde a poporului român cunoscător al Tainelor Dumnezeiești, dar în finalul acestei lupte se va convinge chiar el că adevărul susținut de poporul român este una cu Dumnezeu și apoi nu va mai lupta împotriva Duhului Sfint."

Din care s-ar putea intelege ca Romania marturiseste prezenta si propovaduieste invatatura lui Dumnezeu insusi venit sau prezentat ca Duhul Sfint.
Reply With Quote