View Single Post
Vechi 19.06.2011, 17:47:08
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu tine de inteligenta, credeti-ma! Sa va fereasca Dumnezeu de asemenea oameni sa nu-i intalniti ptr ca nu-i cititi! Si eu m-am crezut desteapta si cu "miros" la oameni....m-am inselat. Si nu m-am inselat doar eu ci inca vreo 10 persoane pe langa mine.
Eu sunt mai fara experienta vietii dar sotul meu este mult mai trecut prin viata decat mine si tot l-a inselat.
Sociopatii sunt fermecatori la prima impresie si nu-ti dai seama de caracterul lor. Iti lasa impresia ca tin cu adevarat la tine fara insa a fi genul acela de lingusitori. La ei exista trei faze: prima faza este de cercetare (isi aleg victimele) a doua de manipulare si a treia faza de abandon. Cand sunt in faza de cercetare te studiaza si inregistreaza in memoria lor aboslut orice mic amanunt legat de persoana ta pe care il folosesc in faza de manipulare.
Nu exista tratament pentru asa ceva.....se mai fac sedinte de psihoterapie dar nu prea au rezultate.
V-as raspunde cu o parabola,dar care e in acelasi timp si un caz real,petrecut undeva in Japonia !
O fima reputata cauta personal pentru un anumit post,si in conditiile de angajare, una centrala era ascensiunea unui munte,nu prea inalt, insa nici usor de urcat !
Dintre toti cei care si-au timis cv-urile, numai vreo 3-4 s-au intalnit cu directorul firmei pe varful muntelui !!!
morala:
... asa cred ca trebuie sa procedam si cand ne alegem pretenii, adica nu band si glumind cu ei la masa,...ci uracand impreuna muntele ...
Reply With Quote