View Single Post
Vechi 19.06.2011, 19:55:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile Pentru Mari si Ioan

Sunteti atat de asemanatori , incat de multe ori va confund , si multe din mesajele voastre imi raman in memorie si mai ales in suflet . Sunteti poate cei mai rafinati membrii ai acestui forum , mult prea rafinati si sensibili pentru aste timpuri , dar ma bucur ca va am in lista mea de prieteni , caci va simt mereu aproape prin gandurile si vorbele voastre . Atunci cand ma mahnesc dintr un motiv sau altul , atunci cand ma tulbur in discutile purtate pe aici , imi vin in minte cuvintele voastre , pentru mine adevarate invataturi . " A iubi inseamna a ierta " ! Acesta este titlul primei carti pe care am citit-o in urma cu niste ani , scrisa de Savatie Bastovoi . Astfel l-am cunoscut prima data pe Savatie Bastovoi , si nu-mi pare rau , iar de cate ori am ocazia redau din invataturile lui , din experientele lui de viata . Multumesc si pe aceasta cale celei care a facut posibila aceasta intalnire cu Savatie Bastovoi , colegei noastre de pe forum Eduardd ( Jenica ) , care mi-a trimis prin posta in urma cu niste ani aceasta carte . Voi continua selectia mea , dar pana atunci redau cateva cuvinte din cartea sus amintita , " A iubi inseamna a ierta " , fara sa mai ingros literele ,caci am inteles ca sunt greu de citit si obosesc ochiul :" Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o , ci a voit ca si noi , fiecare la randul nostru , sa facem acelasi lucru cu aproapele nostru . . . Daca este sa ne asemanam cu Dumnezeu in ceva , acesta este puterea de a ierta . Dumnezeu ne-a chemat sa fim asemenea Lui si asemenea lui Dumnezeu suntem atunci cand IERTAM . Puterea de a ierta este insusire Dumnezeiasca . Iertand celor ce ne gresesc ne facem partasi la dragostea cu care iubeste Dumnezeu lumea ". Superba si aceasta carte a Ieromonahului Savatie Bastovoi , si cand voi avea timp o sa fac si de aici o selectie . In marea majoritate selectile pe care le fac , sunt direct din cartea tiparita , cu miros de tus cum ii mai spun eu , si-mi ia ceva timp , dar o fac cu mult drag si placere . Post Binecuvantat !+
Attached Images
File Type: jpg 3cristiboss56images.jpg (9,7 KB, 1 views)