Citat:
În prealabil postat de bogdan81
Pai cum sa vina lumina de la cel rau cand se petrece in cel mai sfant loc de pe pamant?
Biserica invierii si sfantul mormant de unde a rasarit Hristos cel inviat.
Am impresia ca nu faceti altceva decat sa bagati zizanie.
Rastalmaciti Sfanta Scriptura si veniti cu idei absurde.
Avea dreptate Catalin, nu vreti sa dialogati. Nu aveti nici un fel de argumente serioase, vi se arata ceva ca e verde si ziceti ca e albastru.
|
Dvs. rastalmaciti pentru ca spuneti altcumva decat a zis Domnul Iisus. Eu insa l-am citat, doar ghilimelele mai ramanea sa le pun. Vad ca nu va este rusine sa acuzati pe nedrept.
Sa inteleg ca atunci cand Domnul a zis ca cel rau va face mari semne si minuni ca sa-i insele si pe cei alesi, nu stia ce zice?
Dumneavoastra ati fost vreodata in aceasta Biserica sa vedeti despre ce este vorba? Stiti de ecemplu ca in aceasta Biserica, lipit de Sfantul Mormant se afla capela coptilor considerati eretici de catre ortodocsi? Stiti ca la intrarea in mormant este plin de insemnele franciscanilor, adica ai catolicilor considerati eretici de ortodocsi? Stiti ca la mormant slujesc si armenienii care iarasi nu sunt cu dogmele greco-ortodoxe? Stiti ca si catolicii slujesc la mormant si au si o capela a lor in Biserica? In conditiile in care aceasta Biserica este plina de cei catalogati de ortodocsi ca fiind eretici, si in conditiile in care ortodocsii vad ca mare pacat rugaciunile impreuna cu ereticii iar in aceasta Biserica exact asta se intampla, va intreb si eu, mormantul nu sufera nici o alterare cu atatia eretici in jur? Spun eretici pentru dvs si cei fundamentalisti in general pentru ca mie imi este clar ca nu-s eretici si ca atare locul mormantului nu sufera nici o alterare. Iar intrebarea mea ramane si astept raspuns pertinent.