Citat:
În prealabil postat de anita
Sfantul Pavel spune "Profetiile sa nu le dispretuiti!"
Parintele Arsenie Boca a fost un mare duhovnic si vazator cu duhul.
Nu are rost sa vorbim despre minunile lui ,dar ca preot si duhovnic sfatuitor trebuie sa avem incredere in sfaturile lui.
Acum nu e musai sa vii in tara pentru ca se va intampla ceea ce a profetit dumnealui (eu am incredere in ce a spus)
Dar acest neam se va pierde daca ascultam conducatorii care tot indeamna tineretul sa plece.
Trebuie sa ne gandim sa traim crestineste in tara care ne-a fost data cu toate incercarile si ispitele pe care le avem la servici ,in lume ,etc.
Daca noi incercam sa fim mai buni si cei din jur se vor schimba.
Cred ca asta s-a spus de nenumarate ori aici ,ma repet dar e necesar sa amintesc acest lucru in context.
|
Anita, draga, fiecaruia ii oranduie Domnul calea. De aceea o sfatuiam pe tanara Laura sa se roaga ca sa afle in sufletul ei ce are de facut. Cat despre profetii si alte aspecte , sa nu ne pripim.
Nu conducatorii indeamna tineretul sa plece, ci pleaca singuri pentru ca nu sunt valorizati in tara. De ce ar trebui un tanar capabil care s-a caznit sa invete o meserie sa plateasca imposibila coruptie din tara ca sa i se acorde un drept pe care deja l-a castigat prin munca cinstita si sustinuta? Personal, de aceea am plecat. M-au sufocat coruptia si sefii incompetenti care nu vanau decat sa scoata beneficii materiale. Nu raspundeai "prezent" cerintelor lor subliminale, se straduiau sa te elimine.