View Single Post
Vechi 20.06.2011, 22:01:23
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios.
Dar ea n-ar trebui sa le stie.
Uite, raspund eu in locul lui Rodica pentru ca si eu i-am dat acelasi sfat Laurei. Familia este locul cel mai sigur in care ne aflam. Parintii ne sunt cele mai apropiate fiinte. Ei ne iubesc neconditionat si dezinteresat. Cel mai bun lucru si fara riscuri este sa stea alaturi de parinti, sa-si termine studiile ajutata si ocrotita de ei. Apoi, ca orice copil, atunci cand este sigur pe el, are o varsta, o meserie, s-a maturizat, o sa-si ia zborul, cum se zice...
In momentul cand fata este pregatita pentru viata n-o tine nimeni legata de mama sau tata. Va putea pleca. Evident, poate pleca oricand, dar parerea mea este ca alaturi de parinti ii va fi mai usor sa-si faca o meserie din care se va putea descurca si singura oriunde ar vrea ea sa locuiasca.
Acestea sunt doar niste pareri personale, de fapt... Fiecare, vad, isi da cu parerea si din spusele fiecaruia din noi iese la iveala cate un adevar. Acun depinde de ea daca va sti sa culeaga din fiecare sfat primit samburele de intelepciune. Eu ii urez sa faca cea mai inteleapta alegere!