Doamne ajuta!As avea si eu cateva nemultumiri.Nu-mi place sa merg in Bisericile din sate.Am fost de cateva ori impreuna cu bunica mea.Am simtit ca pot sta mai mult in genunchi asa ca m-am asezat frumos in acea pozitie, ascultand slujba linistita.Toate bune si frumoase,dar dupa o saptamana imi spune bunica ca le-am dat "tema de casa" femeilor din sat.Saracele,nu au putut lucra din cauza ca se intrebau ce pacate am savarsit eu de am stat atat in genunchi.
Acest lucru ma face sa nu mai merg la Biserica aceea.Faptul ca toata lumea este mai preocupata de vestimentatie,respectiv de cei ce intra/ies din Biserica decat de cele sfinte il determina si pe preot sa se plictiseasca,afisand o privire de genul:"Eu cui predic aici? ????"
De asemenea,la o Catedrala mai multi oameni s-au pus la taclale in Sfantul Locas,incat au acoperit pana si corul bisericesc.:|
Vreau sa ma duc la Biserica sa pot asculta Sfanta Liturghie si sa ma reculeg.Dar dau peste aceeasi galagie din caminul studentesc.
De aceea imi plac mai mult Manastirile,unde poti vedea inca de la intrare o foaie mare pe care scrie:"PASTRATI LINISTEA IN SFANTUL LOCAS".Va multumesc!
|