Citat:
În prealabil postat de Ana_Maria
Cat a fost cu mine, l-am adus pe un drum bun. Asta o poate confirma si parintii lui, care in momentul de fata sunt foarte suparati pe el si isi doresc foarte mult sa il vada din nou cu mine.
De cand s-a rupt legatura intre noi, el arata altfel, minte foarte mult. Nu era asa cand l-am cunoscut. S-a schimbat foarte mult in rau. Acum trebuie sa ne mai intalnim cateva zile. Cat e cu mine, e aproape la fel cum il stiam, cum pleaca de langa mine si se duce langa ea, devine o persoana rea pe care nu o recunosc
Oricum, greselile pe care le-am facut nu le mai repet.
Va multumesc pentru sfaturi . Simt ca am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand. Ma intreb, daca ma rog pentru el (desi asta am facut pana acum), oare are vreo sansa sa isi revina ? Nu neaparat sa revina la mine, caci nu sunt sigura ca imi doresc asta, desi l-am iertat, dar macar sa fie omul bun pe care il stiam eu.
|
E ceva dubios atunci cu el daca doar in prezenta ei este schimbat. Ar trebui in cazul asta sa vorbesti cu parintii lui sa vedeti ce ar fi de facut. Pe lumea asta mai exista si raul, si, din pacate e de multe feluri. Poate "cealalta" a apelat la michiduta.