Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Am fost zilele trecute in vizita la o familie de pensionari dintr-un sat de pe Valea Prahovei. Foste cadre didactice, care pentru a face fata geutatilor, nu se scutesc de nici un efort . Rare ori mi-a fost dat sa intalnesc atata armonie si dragoste!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca imi descopera oameni atat de credinciosi, plini de dragoste pentru aproapele! Pentru mine, ei reprezinta Romania, caci indiferent unde merg, ma intalnesc cu asemenea oameni de omenie. Si sunt multi...
|
Da,oameni din acestia sunt pe cale de disparitie in Romania...asa cum ai spus sunt pensionari,oameni in varsta...dintre cei care au crescut intr-o perioada cu alte repere morale.
Iar acum dupa ce sistemul s-a folosit de resursele lor umane,acelasi sistem ii lasa sa moara inainte de varsta caci multi dintre ei nu-si permit sa plateasca serviciile medicilor;ca sa nu mai vb despre o viata decenta...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 21.06.2011 at 01:59:44.
|