Citat:
În prealabil postat de LapetiteMoc
Anca, draga, oameni cumsecade putem intalni peste tot in lume, ca doar nu a lasat Dumnezeu doar in anumite locuri oameni de isprava.
Este topicul Laurei. Nu stim noi nimic din ce traieste ea printre straini. Absolut nimic! De aceea ii spuneam doar sa se roage ca sa-i descopere Domnul calea.
Inainte de a lua decizia plecarii, m-am rugat. Habar nu aveam ca aceasta va fi decizia. Ma rugam sa cada infernul in care traiam , atat! Pana a deschis Domnul o portita spre Franta, si apoi alta etc. Nu tie trebuie sa-ti spun ca nu am nimerit aici in camp de trandafiri. In toate, voia Domnului s-o urmam!
|
Ai dreptate!
Si eu m-am rugat inainte de a pleca si chiar am trecut o piedica foarte mare,pe care unii nu au trecut-o...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|