View Single Post
Vechi 21.06.2011, 10:15:13
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit sarut mana

Dragii nostri va rog celor care au astepotat vesti de la noi sa ne ierte pentruca nu am intrat in ultima perioada sa scrim doar trecator ,vreau sa va spun ca am asteptat sa pun si cateva poze aici sa impart bucuria copiilor cu dumneavoastra cei care mau fost de mare ajutor mai ales domnul sau doamna anonim mia fost aproape si datorita dumneavoastra fetita mea a fost prezenta la cursuri cu cele necesare ,,a terminat clasa intai cu premiul intai pe scoala din cele trei clase de intai a luat premiul cel mare si ma facut foarte fericita daca ar fi trait tata meu tare mult sar fii bucurat pentru ea ,era un tata mai cu punere de punct cand era vorba de invatat si de scris am pus poze cu diplemele fetitei si emilian la gradinita serbarea de sfarsit de an desi nu prea a fost prezent la cursuri afost la gradinita si el la serbare si a avut si rol ,vreau sa va spun ca am ramas cu datorii si nu ne descurcam sa le platim va rog ajutatine sau rugativa pentru noi ca sa ne ajute bunul dumnezeu sa le rezolvam va rog din inima va multumim si celor care ii deranjez iertatima va doresc sanatate tututror si tot cei mai buin sa va dea bunul dumnezeu sarut mana.
Reply With Quote