View Single Post
Vechi 21.06.2011, 11:19:03
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Draga Anita,
Observ cu uimire ca esti foarte sigura pe tine cand sustii niste lucruri care in realitate sunt relative.
Spui ca in webdesign se castiga bine si ca se gaseste de lucru in Romania. Te bazezi doar pe faptul ca cineva din fam ta lucreaza in domeniu. Atat.
nu pentru ca lucreaza in domeniu ci pentru faptul ca a primit multe oferte de serviciu la alte firme si asta dovedeste ca sunt cereri in acest job.

Citat:
Deci: imi parasesc familia daca in sanul ei sunt in pericol de al pierde pe Hristos. Apoi imi parases tara daca aici sunt in pericol de a-mi pierde familia. Doar pentru biserica mea dreptmaritoare si pentru Hristos se merita sa pierd si familie si tara si viata.
Daca ai fost Duminica la biserica si ai ascultat sf.Evanghelie ai auzit exact opusul a ce afirmi tu :"Cine isi lasa pe tatal sau ,si pe mama sa pentru Mine ,mare se va chema in Imparatia lui Dumneze"(Am citat din memorie)
Citat:

Draga mea, trebuie sa fim foarte atenti cand dam sfaturi, foarte atenti. Cu bunele noastre intentii putem duce pe aproapele in mari greseli. Atentie mare. A da un sfat este o mare responsabilitate. Mai mult ajutam tacand decat sfatuind gresit.
Domnul sa ne dea intelepciune in alegerile pe care le facem si in povetele pe care le dam!
E adevarat si e valabil si pentru cei care o sfatuiesc sa ramana,.