Subiect: Adam si Eva...
View Single Post
Vechi 21.06.2011, 16:02:59
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Cât de mare a fost și e durerea, rana Domnului când omul nu mai caută să fie plăcut lui Dumnezeu ci spectatorilor și telespectatorilor și radioascultătorilor? E mare de tot și grea și usturătoare și pentru Dumnezeu dar și pentru om cândva, chiar dacă omului i se pare acum dulce durerea asta sadică de a se autovictimiza tot el pe viitor, omul, așa ca Adam și Eva, că cică Adam a fost victima Evei, Eva victima râmei, și râma, victima Domnului.

Păi cum să fie victimă femeia și nu bărbatul, râma și nu femeia, râma și nu Domnul? Că râma a susținut că e Domnul vinovat și nu ea. Păi râmei i s-a dat să mănânce tot pământul că de aia e râmă... doar că trebuie să se târască după mâncare, asta abea după ce a greșit amarnic mințind și ispitind.

Deci iată cum, până la urmă tot Domnul e scos vinovat că de ce le-a dat și atunci a recunoscut că El e vinovat fără să fii făcut niciun păcat.

Nu e totuși total ciudat? Că toate cele Create s-au plâns viceversat?

Iată că așa se întâmplă mereu și așa s-a întâmplat în Rai. Nu-i păcat?

Și de atunci e numai viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc, că cică e glob și nu-i plat.

Că e relativitate și sunt derivate parțiale și integrale de volum și calcule întortochiate.

Nu e glob ci e plat, adică jumătate e glob de apă și jumătate e pământ plat, firește, denivelat.

Deasupra cerul cu soarele și luna și stelele, și mai e și apa de deasupra... atât de multă cât e sub cer, cât e sub cer cu pământ cu tot.

De jur împrejur este necreatul inexistent.

Sper că acum, unii v-ați împăcat!

Creația toată e mică, și e finită.

Nu-i posibil?

Vă simțiți ca un pui de muscă într-un borcan?

Oare nu ar fi fost mai înfricoșător și umilitor pentru toată făptura ca puiul de muscă să fie într-un container de gunoi?

Din fericire este exact așa cum v-am demonstrat, căci este scris la scriptură și de aia este Adevărat ceea ce am aflat.

Dar se va face un Cer Nou și un Pământ Nou, și mai alambicat.
Tot de Dumnezeu lucrat.
Venind El pe acolo pe unde nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ferice de cel ce a priveghiat. Ca să nu-i fi zburat gustochiulul la câte ceva necurat. Așa din plictiseala poftelor dezordonate... dar repetate ordonat după obiceiul locului. Așa ca din superstiție.

Măi nu cumva iarăși v-am masacrat?

Îmi cer iertare și recunosc și eu că și eu sunt vinovat.

Last edited by vsovivi; 21.06.2011 at 16:52:04.
Reply With Quote