Salutari tuturor!
Vin cu o rugaminte. Am citit pana la pg 51 si ca sa citesc pana la pg200 mi-ar mai lua cred ca inca 2-3 zile de dimineata pana seara sau si mai mult daca as citi fractionat.
De aceea, cine vede si stie sa-mi raspunda,
il rog sa-mi zica niste scrieri ale Sf Pariniti care sa sustina ideea ca Darul vorbirii in limbi a incetat.
Am un exemplu de acest fel, pe care il pun aici ca sa mai vada si altii : www.ioanguradeaur.ro/653/cuvant-la-rusalii-i/
Aici aflati ca darul vorbirii in limbi s-a sfarsit nu pt ca Dumnezeu ii necinsteste pe oameni ci tocmai pt ca ii cinsteste mai mult intrucat nu mai este nevoie de semne ca oamenii sa creada. Sf Ioan Gura de Aur a trait prin sec IV, daca tin bine minte .
Am mai gasit pe internet la http://cuvseraphimrose.wordpress.com/2008/08/22/ortodoxia-si-religia-viitorului-vorbirea-in-limbi/ ca ar fi o Omilie a Fericitului Augustin la Ioan 6,10 care spune ca Glossolalia a incetat. Dar in Biblie, la Ioan 6,10 nu apare nimic despre Glossolalie. N-am gasit Omilia s-o citesc ca sa verific. In articolul de la link doar citeaza pe Fericitul Augustin. Asa ca cine are aceasta Omilie poate imi spune si mie cum sa fac rost de ea!
Imi trebuie mai multe surse, nu doar Cuvantarea Sf Ioan Gura de Aur, ca sa fie cat mai credibil pt o persoana care ii crede pe penticostali si vrea sa se boteze la ei.
Multumesc! Si... multe bucurii (sfinte)!